• Kép

  Kerek asztal beszélgetés

  A mérgezett fa gyümölcse.
 • Működési szabályzataink

  Az országban elsőként szervezet keretek között.
 • Dokumentumok

 • Jogklinika az ÁOK-n

  Külföldi hallgatóként Magyarországon

Dr. Király Péter, a Kaposvári Törvényszék elnökhelyettesének meghívására vettek részt a jogklinikás hallgatóink 2019. október 3-án egy hasznos és érdekes konferencián a törvényszék bíróival, melynek központi témája a lakásbérleti szerződésekkel kapcsolatban felmerülő elméleti - gyakorlati problémák értelmezése volt.

Ennek során maguk a hallgatók mondhatták el saját véleményüket és akár értelmezéseiket az egyes kérdésekkel kapcsolatban. Ezt követően elnökhelyettes úr vezetésével megnéztük, hogy hogyan működik a bíróságokon kiépült távmeghallgatási rendszer, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan és akár a világ másik feléről is meghallgathassák a kívánt személyt.

Ezúton is köszönjük dr. Király Péter elnökhelyettes úrnak, és a Kaposvári Törvényszék valamennyi bírójának, valamint a Hallgatói Önkormányzati Testületnek, hogy részt vehettünk ezen az eseményen!
Kedves Hallgatóink, nem kell csüggednetek, a jövőben több hasonló programra is számíthattok, hiszen a Kaposvári Törvényszék a Campus Legal Aid Clinic hivatalos mentora!